Shopping

Fashion, mode, schoenen, accessoires, maar dan met een leuke korting of aanbieding vindt u hier.

Vakantie & Reizen

Wie vindt het nu niet leuk om op vakantie te gaan? Het hoeft niet altijd duur te zijn als u eerst in deze rubriek kijkt!

Elektronica

De beste TV aanbiedingen, de goedkoopste MP3 spelers, de beste elektronia aanbiedingen die beschikbaar zijn.

Telecom

Sim only aanbiedinge, promoties voor mobieltjes, goedkoop mobiel internet, … You name it: we got it!

Entertainment

In deze rubriek vindt u acties van casino’s tot een leuke prijsvraag waarmee je een TV kunt winnen. Van alles en nog wat!

Home » Overige

ZEKUR zorgverzekering – 69 euro p/m

10 juni 2010 12:592 reacties

ACTIE: ZEKUR verloot ook 12 Vespa scooters aan iedereen die een zorgverzekering afsluit. Chaussures Asics Meer informatie over deze actie? Klik hier ZEKUR code voor 12,50 euro korting De zorgverzekeringvan ZEKUR is sowieso al goedkoop, maar het kan nog goedkoper door een ZEKUR code te gebruiken. Fjallraven Kanken 20L Hoe werkt dit? Als je jezelf aanmeldt bij ZEKUR dan ontvang je een unieke code. Maglie Miami Heat Als je deze code aan een vriend of vriendin geeft en hij/zij meldt zich ook aan bij ZEKUR, dan ontvangen jullie allebei 12,50 euro korting!

Bovendien maak je ook nog eens kans op 1 van de 12 Vespa scooters. Angel Pagan Jersey Wil je kijken hoeveel je bespaart met ZEKUR? Doe de bespaarcheck! Algemene informatie “Veel verzekering voor weinig” is de slogan voor de synthroid online paypal ZEKUR zorgverzekering van UnivĂ©. Chaussures Nike Iedereen is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten, maar niet iedereen maakt er evenveel gebruik van. Andrew Heaney Jersey Ouderen zullen het al vaker nodig hebben dan jongeren en daarom is deze zorgverzekering dan ook vooral gericht op jongeren.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

2 reacties »

 • rien parlevliet zegt:

  het vreemde is dat 14 dagen geleden een andere prijs werd aangekondigd
  Zekur n.l. 81,00 per maand en het complete paket 99,00 euro pm en is dat ineens 89,00 en 109 euro.vreemd heel vreemd
  Dus moet er nog een goedkopere zijn (hoop ik)

 • Alex zegt:

  Hoi Rien,

  Klopt, dat waren nog de prijzen van vorig jaar. De goedkoopste zorgverzekering van dit jaar is AnderZorg met een basispremie van 66,25 euro per maand.

  We hebben alle prijzen onder elkaar gezet op deze pagina: http://www.kortinglog.nl/overige/anderzorg-zorgverzekering-205.html

Reageren